Woningen zoeken

Over ons

LION Real Estate Group S.L. is u graag van dienst bij het kopen van uw huis in de regio Alicante. Wij zijn een betrouwbare partner en zorgen ervoor dat uw aankoop probleemloos verloopt. Ons aanbod bestaat uit koopklare woningen met een goed prijs-kwaliteitsniveau. Wij hebben het kaf al van het koren gescheiden en dat bespaart u een hoop zoektijd en vruchteloze bezichtigingen!

Tevens belangrijk voor u om te weten is dat onze medewerkers u tijdens het gehele koopproces bijstaan in uw eigen taal en vóór aankoop alle wettelijke documenten checken. In alle bijkomende zaken zoals de aanvraag van een N.I.E. nummer en het openen van een bankrekening wordt u begeleid. U mag bij ons rekenen op vertaling van de belangrijke documenten, zodat u precies weet wat de inhoud ervan is, alvorens u uw handtekening zet. Uiteraard vergezellen we u bij het ondertekenen van de akte bij de notaris.

Ook na de aankoop zijn we er voor u. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit betrouwbare dienstverleners op het gebied van tuin- en zwembadonderhoud. Tevens kunnen we u begeleiden bij nieuwbouw, verbouwingen of het aanleggen van een zwembad, administratieve afwikkelingen en belastingaangiften. Kortom: alles wat u nodig heeft om zorgeloos van uw huis onder de zon te genieten!

LION Real Estate Group S.L. staat geregistreerd als makelaardij bij het Registro Mercantil te Alicante.